Monday, October 30, 2006

~ Spice. Geek






Steven: You're right. That's incredibly insightful.
Chip Douglas: I know. It was Jerry Springer's final thought on Friday's show.

~ The Cable Guy

3 comments:

Emerald. said...

// Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Er zijn meerdere definities van MVO in omloop, maar volgens ons is de essentie: een manier van ondernemen gericht op het vinden van een duurzame balans tussen Mens, Milieu en Winstgevendheid, meestal aangeduid als de ‘3P-balance’ (People, Planet, Profit).

Royal Haskoning is een kennisorganisatie, waarin mensen centraal staan. Gelijkwaardigheid is het fundament voor de goede samenwerking en kwaliteit die we nastreven. Uitbreiding van de medezeggenschapstructuur past in ons streven naar toenemende betrokkenheid van medewerkers bij het succes van de onderneming. We zijn ervan overtuigd dat een beter evenwicht tussen het aantal mannen en vrouwen de onderneming ten goede zal komen.

Zo goed mogelijk zorgen voor de wereld waarin we leven. Onze medewerkers geven dat in hun dagelijks werk de hoogste prioriteit. We werken aan een milieumanagementsysteem voor de hele organisatie op basis van ISO:14001. Deze standaard omvat het hele primaire proces, in ons geval de uitvoering van projecten en inhoud van adviezen. Belangrijke milieudoelstellingen van Royal Haskoning zijn minder afval en een efficiënter energiegebruik. Zie ook onze Milieubeleidsverklaring.


Winstgevendheid dient in de eerste plaats de continuïteit van onze onderneming. In ons jaarverslag wordt uitgebreid bericht over de financiële en bedrijfseconomische ontwikkeling van Royal Haskoning. Om onze economische toegevoegde waarde verder te verbeteren, is naast winstgevendheid ook het benodigde werkkapitaal een belangrijk aandachtspunt.

Sponsoring door Royal Haskoning
Royal Haskoning ondersteunt een aantal (zorgvuldig gekozen) doelen. Hierbij gaat onze speciale aandacht naar doelen op het gebied van kinderen (zoals een weeshuis in Bangkok, Thailand) en belangrijke doelen binnen ons eigen werkgebied (zoals doelen met betrekking tot het watertekort in de wereld).

Emerald. said...

// Space is becoming progressively scarcer in densely populated areas. The supply is decreasing, while demand is growing. Over the next few years carefully considered choices have to be made in order to stimulate creative spatial change while protecting existing values at the same time.
If sustainable solutions are to be developed, first of all there needs to be a clampdown on the expansion and fragmentation of the demands on space in our living environment. Multiple and intensive use of space, economic competitiveness, social cohesion, cultural values and ecological vitality contribute to top quality spatial development.

Emerald. said...

// General/soft skills determine your success in a wide range of positions and situations.

Analytical ability
Ability to motivate others
Thinking strategically
Ability to drive for results
Focusing on customer needs
Building relationships
Managing profitability
Demonstrating flexibility

// Specific/technical skills determine your success in unique positions.
Budgeting
Forecasting
SAP programming skills
Actuarial math skills
Database management
Financial analysis
Public relations
Manufacturing