Tuesday, August 01, 2006

Results...






Rand. Figuren

Mark Hunter: Talk hard, I like that. It's like a dirty thought in a nice clean mind.

~ Pump up the Volume

17 comments:

Emerald. said...

Vaaardigheden...

Hehe.

Emerald. said...

Motivatie. Sollicitatie

CWI - Begrip

Taal. Gebruik

Situatie. Meer. Voud

Emerald. said...

Turning. Tables...

Emerald. said...

Terug. Koppelen...

Emerald. said...

"Timing stelt zich voor


Timing is een eigentijdse organisatie die zich profileert door kenmerkende eigenschappen als flexibel, dynamisch, professioneel, open, kwaliteitsbewust en betrokken. Een uitstraling die gebaseerd is op no-nonsense mentaliteit en persoonlijke betrokkenheid bij zowel de in- als externe klant. De klant staat bij Timing centraal.
Zowel met collega's, opdrachtgevers als met uitzendkrachten wordt meegedacht en geanticipeerd op vragen die voor hen belangrijk zijn. Immers, Timing levert een oplossing op maat. Verregaande klantgerichtheid en partnership op niveau zorgen ervoor dat Timing zich onderscheidt van de concurrentie, groot of klein.

Met 50 vestigingen verspreid door heel Nederland is Timing een landelijke uitzendorganisatie die zich richt op het uitzenden, detacheren en de werving & selectie van personeel op LBO / MBO-niveau in alle denkbare sectoren.

Als middelgroot uitzendbureau in Nederland is Timing groot genoeg om op landelijk en op lokaal niveau een concurrent van formaat te zijn en klein genoeg om een flexibele, platte en open organisatie te bieden.

Timing uitzendteam is onderdeel van de Asito Dienstengroep, een groot landelijk concern dat actief is op het gebied van Schoonmaak, Catering en Human Resources. De groep beschikt over ongeveer 140 vestigingen in Nederland en Duitsland en heeft meer dan 30.000 medewerkers. De Human Resource-activiteiten vallen onder de Timing Holding met de werkmaatschappijen Timing uitzendteam en Timing projecten.



"

Emerald. said...

Unique. Kelly Services. Manpower.

Uitzendbureaus. In Amsterdam...

Emerald. said...

"Dienstverlenen zit in je bloed


No-nonsense en resultaatgericht, dat is waar Timing voor staat. Met 50 vestigingen en een tiental incompany vestigingen zijn we een van de grotere uitzendorganisaties van Nederland. Het dienstenaanbod is heel divers: uitzenden, payrolling, incompany, detacheren en werving & selectie. Net als onze klanten die uit alle mogelijke branches komen.
Intercedent m/v
Als intercedent breng je vraag en aanbod bij elkaar. Hiervoor onderhoud je het contact met bedrijven in jouw marktgebied. Je bent verantwoordelijk voor het resultaat bij je eigen accounts. En vindt het leuk deze verder uit te bouwen. Steeds weer ga je op zoek naar nieuwe opdrachtgevers.

Dat betekent dat je de vrijheid hebt om vaak op pad te gaan. Daarnaast werf en selecteer je kandidaten en begeleid je hen. Dit doe je door de juiste vragen te stellen. De juiste persoon op de juiste plaats. Dat vraagt om lef, creativiteit en het vermogen om snel en alert in te spelen op verkoopsignalen. Jouw gedrevenheid helpt je daarbij.

Profiel
Je hebt een HBO werk- en denkniveau en werkervaring in een commerciële functie. Bij voorkeur heb je kennis van de uitzendbranche en heb je enige ervaring met verkoop. Je legt makkelijk contacten en kunt goed prioriteiten stellen. We bieden veel. Je gaat werken in een organisatie waar je kunt zeggen wat je denkt. Waar veel ruimte is voor initiatief. En waar je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden.

Ben je na deze korte kennismaking geïnteresseerd in een baan als intercedent bij Timing, kijk dan in het overzicht van openstaande vacatures voor de huidige mogelijkheden.

Is er op dit moment geen vacature vrij in de plaats van jouw voorkeur, maar heb je wel interesse, dan kun je uiteraard ook je CV achterlaten. Wij houden je gegevens dan een half jaar in portefeuille en benaderen je op het moment dat een vacature voordoet.


"

Emerald. said...

"Pleased to meet You"

R.S.V.P.

Emerald. said...

Documentaries. BBC Four...

Emerald. said...

Financial. Freedom or whatever

Concept... to Grow into...

Emerald. said...

Holy. Days...

Emerald. said...

Verlaten. Weg. Gaan...

Verder. Home. Comings...

Emerald. said...

Harem. Valuables

Emerald. said...

AC. Blauw. Collega's. Jansen.

Huis. Genoten. TCZOAO. Ontketend

etc.

"Leiden. Nog even dan..."

Emerald. said...

Nacht. Braken. Aktie. Lijst

Emerald. said...

Thuis. Werk...

Emerald. said...

Home. Work. And all that's Cool,

Up North.

Oost. West. En AMS in de Running.